EEN PROJECT? EEN VRAAG?

Over ons

Bijloos Interieur is een adviesbureau voor interieurarchitectuur. U kunt bij ons terecht voor raamdecoratie, kleuradvies, tapijten en styling en wij richten ons zowel op de particuliere als de zakelijke markt. Bijloos Interieur is opgericht door Katty Bijloos, afgestudeerd als interieurarchitecte in Gent. Samen met haar team van ervaren interieurstylisten biedt zij met veel enthousiasme de juiste begeleiding en advies aan. Samen met u en voor u gaat zij de uitdaging aan om een nieuw en stijlvol interieur te realiseren.

Met Bijloos Interieur kiest u voor expertise, ervaring en engagement. Of het nu om een integraal woonproject gaat, kleuradvies of de inrichting van een ruimte, wij bieden u onze jarenlange ervaring en expertise aan en engageren ons om elk project de juiste emotie en toon te geven.

Van het eerste ontwerp, de keuze van materialen, stoffen en kleuren tot het piekfijn afleveren van uw interieur, Bijloos Interieur staat steeds garant voor kwaliteit, vriendelijke service en een correcte opvolging, ook na levering.

Bijloos Interieur is gevestigd in Schoten en voert opdrachten uit in heel Europa.

Van advies tot realisatie, Bijloos Interieur is u graag ter dienst!

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN OF ADVIES NODIG?